David Irving [sueddeutsche.de]UPDATE: Het Forum der Joodse Organisaties (FJO), in samenwerking met het CCOJB, en het Consistorie (CCIB), roept alle democraten op om vreedzaam te protesteren tegen de komst en de toespraak van fanatiek Holocaust-ontkenner, zogenaamde “historicus”, David Irving vandaag om 19u30 in een zaal van het Tulip Inn – Potvlietlaan 2 te 2600 Antwerpen

Kom talrijk rond 19u00 aan de ingang van zaal* om ervoor te zorgen dat Irving geen podium krijgt voor zijn wansmakelijk negationistisch betoog “Hitler, Himmler, and the homosexuals”.

De Schot David Irving maakt op dit moment een tournee door België, Nederland en Duitsland. Zijn sympathisanten hebben angstvallig de zaal waar hij spreekt voor de media en politie geheim gehouden. Op internet hebben zij de laatste weken bekendheid aan de spreekbeurten van Irving gegeven. Deelnemers krijgen pas vandaag via email te horen waar in Antwerpen Irving het woord zal voeren.
De dagen daarop volgend zal hij zijn tournee in Den Haag en Knokke-Heist voortzetten. …


De Joodse Gemeenschap roept daarnaast de Federale overheid op Irving (die de komende tijd nog meer spreekbeurten elders in België houdt) als ongewenste vreemdeling het land uit te zetten.
Gezien het feit dat het Verenigd Koninkrijk geen ondertekenaar van het Schengen- verdrag is, zou men Irving aan de grens de toegang al hebben kunnen weigeren.

Raphael Werner, voorzitter FJO

Mede ontertekenaars voorzitters van bovenvermelde organisaties:
Philippe Markiewicz (CCIB) en Serge Rozen (CCOJB)

Links:http://www.gva.be/cnt/dmf20160223_02145183/antwerpse-joden-roepen-op-tot-boycot-van-holocaust-ontkenner;  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20160224_02146562 

Bijkomende info over David Irving:
David Irving, een negationistische recidivist, is in tal van landen beboet voor zijn negationisme. In 1992 kreeg hij in Duitsland een boete van 30.000 mark en werd hij het land uitgezet voor het ontkennen van de Holocaust. In Oostenrijk moest hij zelfs een gevangenisstraf ondergaan en werd hij na het uitzitten ervan tot persona non grata verklaard. Bij zijn uitzetting zei hij nog dat er in Auschwitz geen gaskamers waren.
In 2011 verbood de burgemeester van Amsterdam een spreekbeurt van Irving omdat het ontkennen van de Holocaust in Nederland- evenals in België- een strafbaar feit is.

Forward/Verspreid dit bericht aan al uw democratische vrienden.FJO – foto: Holocaust ontkenner David Irving [sueddeutsche.de]