(van links naar rechts) Gil-Ad Shaer, Naftali Frenkel en Eyal YifrachOnze gedachten gaan uit naar de 3 families waarvan de jongeren werden ontvoerd vorige vrijdagnacht in de nabijheid van Hebron.

Moge Eyal Yifrach, Gil-Ad Shaer en Naftali Frenkel op korte tijd terug verenigd worden met hun families.

Wij begrijpen nog steeds niet waarom jongeren het slachtoffer moeten zijn van onenigheden in de wereld.


Hierbij de Persmededeling vanwege het Ministerie van Buitenlandse Zaken van België :

Didier Reynders bezorgd over ontvoering 3 jonge Israëli’s op westelijke Jordaanoever – 16 juni 2014

Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders is bezorgd over de ontvoering van drie jonge Israëli’s eind vorige week op de westelijke Jordaanoever. Dat is een onaanvaardbare daad. De minister vraagt dat de daders de jongeren onmiddellijk vrij laten, zodat ze naar hun familie kunnen terugkeren. Hij roept ook alle partijen op om burgers te beschermen.

http://diplomatie.belgium.be/nl/Newsroom/Nieuws/Perscommuniques/buitenlandse_zaken/2014/06/ni_160614_ontvoering_westelijke_jordaanoever.jsp?referer=tcm:314-249656-64Foto: (van links naar rechts) Gil-Ad Shaer, Naftali Frenkel en Eyal Yifrach