Van links naar rechts: Henri Benkoski en Maurice Sosmowski  vice-voorzitter en voorzitter van de CCOJB, Eli Ringer, Oud-voorzitter van het Forum der Joodse Organisaties, Philippe Blandin, directeur van het Joods Museum van België, Natan Sharansky, voorzitter van the Jewish Agency for Israël, Z.E.Jacques Revah, ambassadeur van Israël in Belgique, Operrabijn Albergt Guigui, Adnan Kandiyoti, Oud-voorzitter van de Keren Hayessod, Philippe Markiewicz, voorzitter van Israelitische gemeente van Brussel/ Grote Synagoge van Europa.Vorige week werden vertegenwoordigers van alle strekkingen van de joodse gemeenschap van België ontvangen door de heer Natan Sharansky, voorzitter van the Jewish Agency for Israël, tijdens een lunch georganiseerd in Brussel door de Grote Synagoge van Europa.

Het thema dat voornamelijk aan bod is gekomen zijn de uitingen van antisemtisme die de gemeenschap hier in België ondervinden voor en zeker nu na de aanslag in het Joods Museum van België. Tijdens het aangename en vruchtbare onderhoud heeft  de heer Sharansky nogmaals zijn steun bevestigd aan de joodse gemeenschap van België.

De heer Eli Ringer, Oud-voorzitter van het FORUM vertegenwoordigde het Forum der Joodse Organisaties (3de van links op de foto).


Foto: Van links naar rechts: Henri Benkoski en Maurice Sosnowski  vice-voorzitter en voorzitter van de CCOJB, Eli Ringer, Oud-voorzitter van het Forum der Joodse Organisaties, Philippe Blandin, directeur van het Joods Museum van België, Natan Sharansky, voorzitter van the Jewish Agency for Israël, Z.E.Jacques Revah, ambassadeur van Israël in Belgique, Operrabijn Albergt Guigui, Adnan Kandiyoti, Oud-voorzitter van de Keren Hayessod, Philippe Markiewicz, voorzitter van Israelitische gemeente van Brussel/ Grote Synagoge van Europa.

http://kh-uia.org.il/Fr/Newsandevents/KH-news-blog/Post.aspx?id=134