Michael FreilichVandaag gelezen op de website van De Redactie (VRT):

“Zaterdag 4 mei 2013. Onthou die datum. Dat is voor mij de dag dat het antisemitisme in Europa officieel terug is. Vorige week zaterdag stroomden namelijk meer dan duizend aanhangers en sympathisanten van de Hongaarse Jobbik partij toe in de hoofdstad Boedapest. Ze gaven gehoor aan de oproep om er te demonstreren tegen “het Jodendom”. Zo grof hebben we het nog nooit geweten.”
aldus Michael Freilich

 


Op deze bewuste 4 mei spraken ze niet enkel over het “zionisme” als koloniale wereldmacht – een term die ze vaak gebruiken om hun ware bedoelingen te maskeren – maar noteerde ik ook onverbloemde verwijzingen naar “het Jodendom die de banken, de regering en de wereldeconomie controleren. Het gaat dus zonder de minste twijfel om regelrechte Jodenhaat, zoveel is duidelijk….

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/opinieblog/opinie/130510_opinie_freilich_hongarije_standard

Info over Michael Freilich: http://nl.wikipedia.org/wiki/Joods_ActueelVRT – De Redactie