Het Forum der Joodse Organisaties wenst de staat Israël en zijn bevolking geluk met de installatie van de nieuwe regering Bennett/Lapid. Namens de Joodse gemeenschap spreekt het FJO dank uit aan de scheidende premier Netanyahu voor de eminente wijze waarop hij gedurende 12 jaar de belangen van de staat Israël en die van de Joden in de diaspora heeft behartigd.

Eveneens wenst het FJO de staat Israël en bevolking geluk met de benoeming van Isaac Herzog tot president.

Het FJO wenst als apolitieke belangenbehartiger van de Joodse gemeenschap in België met elke democratisch gekozen regering in zowel Israël als België goede contacten te onderhouden. De kleur en/of samenstelling van de regering in beide landen is geen zaak van het FJO maar van de kiezer.

Het Forum heeft er vertrouwen in dat de nieuwe regering in Israël naar eer en geweten de belangen van de bevolking zal dienen en feliciteert haar van harte.

 

Voor nadere info:
Hans Knoop +32 498 432451