affiche rally to support Israel 25 okt 2015Sinds enkele weken, wordt Israël en haar bevolking ernstig getroffen door een nieuwe vreselijke golf van aanslagen waarvan de frequentie, de aard en de gewelddadigheid een klimaat van terreur in het land zaaien. 
Geconfronteerd met deze barbaarse daden en in tijden wanneer het volk van Israël de steun van zowel Joden als niet-Joden over de hele wereld nodig heeft, vragen wij de burgers van België te verzamelen voor de Israëlische Ambassade te Brussel op zondag 25 oktober van 10 tot 12u, om onze solidariteit met het Israëlische volk tegen het Palestijnse terrorisme te manifesteren.

Depuis plusieurs semaines, Israël et sa population sont frappés au coeur par une nouvelle vague d’attentats dont la fréquence, le type et la violence font régner un climat de terreur dans tout le pays. Face à ces actes barbares et à l’heure où le Peuple d’Israël a besoin de sentir le soutien des juifs comme des non-juifs du monde entier, nous appelons à un rassemblement citoyen devant l’ambassade d’Israël de Belgique ce dimanche 25 octobre, de 10 à 12h pour manifester notre solidarité avec la population israélienne face au terrorisme palestinien. Affiche


OSB-ZO – CCOJB  – FORUM

COME SUPPORT ISRAEL AGAINST PALESTINIAN TERROR RAMPAGE

affiche rally to support Israel 25 okt 2015