Shalom Festival affiche‘Shalom, salaam, peace, vrede, paix’ is de boodschap van de 8ste editie van het Shalomfestival in België: een vrede waarin iedereen zijn plaats heeft en waarvan niemand uitgesloten is.

Gesteund door de multiculturele evangelische christelijke gemeenschap in België en de Joodse gemeenschap, is het Shalomfestival gewijd aan het samen leven en de vrede in het Midden-Oosten met de focus op vervolgde christenen en slachtoffers van antisemitisme.

De twee gemeenschappen slaan de handen in elkaar op basis van hun gemeenschappelijke wortels en waarden, met als doel een voorbeeld te stellen van diversiteit en respect voor elkaars identiteit, dialoog op basis van de waarheid als fundament en vrede als resultaat van wederzijdse toewijding.

Het Shalomfestival is een initiatief van de Alliantie voor Vrede in het Midden-Oosten, de Belgische Coalitie voor Israël, B’nai B’rith Antwerpen, Koinonia Ministries, ORT Belgium, Christenen voor Israël, Beautiful Israel, Anet en Chrétiens Amis d’Israël.

Het kleurrijke en vreugdevolle evenement is vrij toegankelijk voor iedereen, gevuld met verschillende kunstuitingen, cultuur, literatuur, toespraken en levendige Joodse- en gospelmuziek. … (Affiche)


Meer informatie vindt u op onze website: www.ShalomFestival.be

Shalom Festival affichefoto: Shalom Festival affiche