Klacht tegen Nordine Saidi voor aanzet tot haat en oproep tot geweld

Nordine Saidi_FB pagina_15 oktober 2015Het Forum heeft klacht neergelegd bij het Federaal Cantrum voor Gelijkheid van Kansen tegen Nordine Saidi voor oproep tot haat en geweld op zijn Facebook pagina :

Sinds15 oktober publiceert Nordine Saidi, op zijn Facebook pagina, een foto van zichzelf met een (groot) mes met het opschrift “Solidarity with the palestinian popular resistance”.

Hij voegt bij de foto eveneens de oproep: “En ce qui concerne la non-violence, il est criminel d’enseigner à un homme de ne pas se défendre quand il est la victime constante d’attaques brutales. ( Malcom X )

Soutien total à la résistance du peuple palestinien. Depuis les geôles israéliennes où les prisonniers mènent des grèves de la faim, en passant par Jérusalem où les habitants protègent leur patrimoine et leurs lieux saints, jusqu’aux jets de pierres et aux coups de couteaux qui défient aujourd’hui les forces d’occupation sionistes, les Palestiniens poursuivent un combat que nous honorons, celui de la justice et de la libération ».


Steun betuigen is één zaak, maar poseren met een wapen (nl. een groot mes) is oproepen tot haat, geweld en zelfs moord. En dit hier in België, want Nordine Saidi wordt niet in de Palestijnse gebieden gelezen, maar wel hier in Brussel, Antwerpen, en andere steden van België, misschien wel Frankrijk enz. en dan zijn de joden het doel, want Israël = zionisten = joden, of dat is toch wat hij aan zijn aanhangers wijsmaakt. Hiermee importeert hij het M-O conflict naar België, en er moet er maar 1 zijn die tot actie overgaat en dan vallen er gewonden en misschien doden, hier in België. Zoals dit nu al weken aan de gang is in Israël.

Gerelateerde artikels: http://www.dhnet.be/actu/faits/nordine-saidi-exclu-du-mrax-51b7a673e4b0de6db985d49bfoto: Nordine Saidi_FB pagina_15 oktober 2015 [screenshot FB]

2015-10-21T00:00:00+00:00 Woensdag, 21 Oktober 2015|Algemeen, Anti-Israël, Anti-Zionisme, Belgie, EU, Israël, Jodenhaat, Midden-Oosten, People, Terrorisme|