De vertegenwoordigers van de Joodse Gemeenschap op het Paleis van Laken  [Media & Communicatie Koninklijk Paleis]Heden werden de vertegenwoordigers van de Joodse Gemeenschap van België uitgenodigd door Koning Filip.

Zijne Majesteit de Koning heeft de vertegenwoordigers van de Joodse gemeenschap van België voor een lunch in het Kasteel van Laken ontvangen.

Waren aanwezig op deze lunch: Raphaël Werner, voorzitter en Eli Ringer, Ere-voorzitter van het FORUM der Joodse Organisaties (FJO), en de HH. Philippe Markiewicz, voorzitter en Baron Julien Klener, aftredend voorzitter van het Centraal Israëlitisch Consistorie van België (CICB), en Serge Rozen, voorzitter en Maurice Sosnowski, aftredend voorzitter  van het Coördinatiecomité van de Joodse organisaties van België (CCJOB), Opperrabbijn David Lieberman en Opperrabbijn Albert Guigui.


Koning Filip ontvangt de vertegenwoordigers van de Joodse Gemeenschap op het Paleis van Laken

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotoreportage: (klik op de foto om te vergroten, gebruik pijltje rechts om volgende foto te bekijken)
{Gallery dir=’Koninklijk-Paleis-27-mei-2015-Koning-Filip-ontvangt-vertegenwoordigers-van-Joodse-Gemeenschap’}FJO – Koninklijk Paleis – Foto: Koning Filip ontvangt de vertegenwoordigers van de Joodse Gemeenschap op het Paleis van Laken