Raphael Werner, voorzitter FJO op de herdenking Shoah 6 mei 2015“Never forget – Vergeet nooit – N’oubliez jamais”

Het FORUM der Joodse Organisaties wenst de prominenten en alle deelnemers langs deze weg van harte te danken voor hun deelname aan de herdenkingsplechtigheid van gisteren woensdag 6 mei.

Waren aanwezig op de plechtigheid:
Burgemeester Bart De Wever, Voorzitter van het Joods Museum van Deportatie en Verzet (JMDV) Claude Marinower, schepen voor Cultuur Philippe Heylen, tevens gastsprekers op het evenement; en o.a. Vlaams Minister van Financiën Annemie Turtelboom, Canadese Ambassadeur Denis Roberts, Hongaarse Ambassadeur Zoltàn Nagy, Israelische Ambassadeur Yaacov Revah, Amerikaanse Chief Deputy of Mission Mark Storella, Militaire Commandant van de Provincie Antwerpen Kol. SBH Ing. Paul Haccuria, Commissaris Afdelingschef Lokale politie Koen Claus. Ook schepenen van de Stad Antwerpen waren aanwezig o.a. Ludo Van Campenhout, Nabilla Ait Daoud, Fractieleider NV-A André Gantman, …

 


Lees ook gerelateerde artikels verschenen in de pers:

GVA: ” De Wever: Collaboratie was vreselijke fout op alle vlakken”

Le Soir: “Bart De Wever: «La collaboration était une erreur terrible à tout niveau» ” 

Raphael Werner, voorzitter FJO op de herdenking Shoah 6 mei 2015