Frédérique Ries, EuroparlementariërWoensdag 11/03/2015 om 21.30 uur vond een debat plaats met eurocommissaris Johannes Hahn waarin groeiende zorgen over antisemitisme, islamofobie en gewelddadig extremisme centraal stonden.

Het debat handelde over de invloed van de recente aanslagen op fundamentele waarden en vrijheden en op de gevolgen van de aanslagen voor religieuze en culturele minderheden in de EU.

Kijk naar de Youtube video van Europarlementariër Frédérique Ries tijdens de debatten op 11/03/2015

 


The worrying rise of Anti-Semitism, Islamophobia and violent extremism in the European Union has been debated with Commissioner Johannes Hahn on Wednesday evening 11 March 2015 (started at about 21.30)

MEPs have discussed the threat to the EU’s fundamental values and freedoms posed by recent attacks, in various member states, on religious and cultural minorities and on the freedom of speech.

Listen to YouTube video of European MP Fre?de?rique Ries during the 11 Mar 2015 plenary speech on Rise of anti-Semitism, islamophobia and violent extremism in the European UnionYouTube / europarl.europa.eu – foto: Frédérique Ries, Europarlementariër (B)