Are you an heir - Hashava.org.il“Holocaust Victims’ Assets”
“Check whether you own property in Israel and don’t know about it!”
Hebt u deze advertentie reeds gezien op een website?

Misschien niet. Het Forum der Joodse Organisaties  wil haar lezers er nogmaals op attent maken.
Als u een afstammeling bent van een familie die in België woonde en die de Holocaust heeft meegemaakt, of als u informatie hebt over familieleden of kennissen die in de Holocaust zijn omgekomen en u wilt de activa die zij in Israël hebben achtergelaten nog terugvinden, is alles wat je hiervoor hoeft te doen, de Lijst “Holocaust Assets in Israël”, gepubliceerd op deze website, door te nemen en de naam op te zoeken. U kan dan vervolgens het aanvraagformulier afdrukken en invullen. Uiteraard worden er schriftelijke bewijsstukken gevraagd door The Company for Location and Restitution of Holocaust Victims’ Assets. …


Deze lijst van Belgische namen hebben wij voor u opgemaakt, indien u personen opzoekt die niet in België woonachtig waren, dan kan u de volledige lijst raadplegen op de website van Hashava.org.il via deze link naar “List of Asset Owners”

Documenten voor opzoeking België:

Lijst “Holocaust Assets in Israël”

Document voor aanvraag:

– “Request for Restitution of an Asset”

Links:

website van Hashava voor info

Hashava logoHashava.org.il – foto: advertentie “Are you an heir” [Hashava.org.il]