The mothers of the three kidnapped boys, Iris Yifrach (R), Bat Galim Shaar (C), Rachel Frenkel (L), seen at the Knesset during a meeting with Knesset members - June 25, 2014. Photo Credit: Hadas Parush/Flash90Vertegenwoordigers van de Joodse Gemeenschap van België, waaronder onze Oud-voorzitter Eli Ringer, en voorzitter van het Centraal Israëlitisch Consistorie Julien Klener, waren met de voorzitters van het Israeli Jewish Congress gisteren aanwezig in de Knesset, waar de moeders van de 3 ontvoerde jongens ontvangen werden door Ministers Naftali Bennet en Yuval Steinitz.

De ministers hebben, in naam van de Knesset, de ouders verzekerd dat alles in het werk gesteld wordt om de jongeren zo snel mogelijk goed en wel naar huis te brengen.

Een van de moeders, mevrouw Frenkel, die de dag voordien het woord nam bij de VN in Genève, bedankte de gehele internationale Joodse gemeeschap voor haar steun en solidariteit,…


en benadrukte dat zulke eenheid en het dagelijks verrichten van goede daden de kansen van hun spoedige terugkomst zal bevorderen.

De ontroerende verklaringen van de moeders van de jongens hebben de harten van alle aanwezigen geraakt.FJO / IJC – foto: De moeders van de drie ontvoerde jongens, Iris Yifrach (R), Bat Galim Shaar (C), Rachel Frenkel (L), in de Knesset tijdens een bijeenkomst met leden van de Knesset [Hadas Parush/Flash90]