Met  de volgende verkiezingen in het vooruitzicht werd donderdag jl. de joodse gemeenschap van Vlaanderen, vertegenwoordigd door een afvaardiging van het FORUM der Joodse Organisaties, ontvangen door de heer Wouter Beke, voorzitter van de CD&V.

Tijdens het openhartig en positief onderhoud werden onderwerpen behandeld zoals de evolutie van de maatschappij in het algemeen, perspectieven voor de toekomst, naast specifiek joods gerichte onderwerpen zoals antisemitisme, opvoeding, veiligheid, erkenning van de joodse slachtoffers van WOII, en BDS Anti-Israël boycot.

De voorzitter van de CD&V nam  deze onderwerpen absoluut ter harte en verzekerde dat hij deze standpunten zeker zal verdedigen bij de vorming  van de volgende regering.


Wouter Beke, voorzitter CD&V

FJO – Raphael Werner – foto: Wouter Beke, voorzitter CD&V [Bart Dewaele]