Koning Willem-Alexander, Princes Beatrix en Koningin Máxima11.19u – Di Rupo feliciteert koningspaar

Premier Elio Di Rupo heeft in naam van de federale regering zijn ‘hartelijke gelukwensen’ overgemaakt aan het kersverse Nederlandse koningspaar. Hij wenst Willem-Alexander ook alle succes toe bij de uitoefening van zijn taak. ‘De eerste minister is ervan overtuigd dat onze beide landen onder koning Willem-Alexander de uitstekende relaties die ze altijd hebben onderhouden, zullen voortzetten en nog zullen versterken.’

Ook eert de premier prinses Beatrix voor de inzet en toewijding waarmee ze haar land 33 jaar lang heeft gediend.


Het aantal tweets met de hashtag #troon nadert intussen de 15.000. De meest gebruikte woorden zijn ‘koningin’, ‘Maxima’ en ‘Natan’ (jurk Maxima).

http://www.knack.be/nieuws/buitenland/live-willem-alexander-is-koning-van-nederland-beatrix-weer-prinses/article-4000290150154.htm

Koningin Máxima kiest voor Belgische ontwerper: http://www.gva.be/nieuws/buitenland/aid1377615/koningin-maxima-kiest-voor-belgische-ontwerper.aspxKnack – Op de foto: de nieuwe Koning Willem-Alexander op het balkon met Princes Beatrix en Koningin Máxima