Sample Image

Een MUST! Bekijk hier de visie van Pat Condell over “Peace in the Middle East” : http://www.youtube.com/watch?v=dWYZ_UlYrXc&feature=em-uploademail

Pat Condell is een Engelse, auteur en maker van filmpjes op het internet. In zijn filmpjes neemt hij het op voor het secularisme en het atheïsme. Als atheïst heeft hij kritiek op alle grote geloven: het Christendom, de Islam, het Jodendom, de Anglicaanse Kerk en Scientology.

 


Condell plaatst met regelmaat monologen op internet, onder meer op zijn eigen website en op YouTube. In zijn monologen uit Condell kritiek op religie in het algemeen en in het bijzonder kritiek op het christendom en kritiek op de islam – hoewel hij ook over andere religies zeer kritisch is. Volgens Condell afficheert de Islam zich ten onrechte als ‘de religie van de vrede’ terwijl de Islam volgens Condell juist zeer agressief en onverdraagzaam is. In eigen land krijgt Condell kritiek, critici noemen zijn monologen beledigend en racistisch. Wikipedia info over Pat Condell: http://en.wikipedia.org/wiki/Pat_Condell

YouTube – Foto: Pat Condell (screenshot YouTube)