Sample Image

Vredesfestival – 28 oktober 13:00-18:00 Groenplaats –Antwerpen

Kom ons bezoeken op de FJO-stand !

JODEN EN EVANGELISCHE CHRISTENEN ORGANISEREN SAMEN VREDESFESTIVAL

 


Na het overweldigende succes van het Vredesfestival vorig jaar wordt dit initiatief verder gezet. Op 28 oktober 2012 is de Groenplaats in Antwerpen het decor voor deze unieke happening.

Wederom slaan de evangelische christenen en de Joodse gemeenschap de handen in elkaar, elk met behoud van hun eigen identiteit, om samen naar buiten te treden met een boodschap van vrede naar het grote publiek, op straat en in de media.

Van 13:00 tot 18:00 uur is er in de open lucht, in een aantal tenten en aan diverse stands een doorlopend en gevarieerd programma met inbreng van zowel evangelische christenen als de Joodse gemeenschap, met o.a. gospel, Israëlische muziek, cultuur, toespraken, lectuur, hapjes uit de Joodse keuken. Het doel blijft om de mensen de boodschap van vrede, ‘shalom’ te laten zien, horen, proeven, lezen, raken en smaken.

Het Vredesfestival is een gezamenlijk initiatief van de Belgische Coalitie voor Israël, B’nai B’rith, ORT Belgium en andere Joodse organisaties, Koinonia Ministries en Christenen voor Israël.

Wij hopen uw belangstelling te hebben gewekt, en dat u talrijk komt naar dit evenement.

Voor meer informatie kunt u terecht op fjo@fjo.be of op het nr 0494-545040.