het MASOp verzoek van schepen Heylen nodigt het Forum de leden van de Joodse gemeenschap uit om vanavond aan het MAS aanwezig te zijn vanaf 17u30, als teken van solidariteit met de slachtoffers van de IS-terreur, 

“Uit solidariteit met de slachtoffers van de aanslagen in Parijs van afgelopen vrijdag, zal de stad Antwerpen het MAS, vanavond vanaf 17u30, uitlichten in de Franse driekleur. We doen dat drie avonden op rij, in navolging van de drie dagen van nationale rouw die de Franse president Hollande heeft afgekondigd.

Mensen die dat graag willen, kunnen vanavond vanaf 17u30 verzamelen aan het MAS, om in alle stilte en sereniteit hun solidariteit met het Franse volk – en meteen hun solidariteit met alle slachtoffers van de IS-terreur – te betuigen.” 

Philip Heylen, schepen voor cultuur van de Stad Antwerpen.


https://www.facebook.com/philipheylen?fref=nf&pnref=story

 Stad Antwerpen / Philip Heylen – foto: het MAS