Politie en brandweerlui beveiligen ingang Air Products [Belga Image]Bij aanslagen in Frankrijk, Tunesië en Koeweit zijn zeker 41 doden gevallen. Een verband is nog niet gelegd, maar de Islamitische Staat eiste al de aanslag in Koeweit op en de daders in Lyon beroepen zich ook op die organisatie. Volg het live.

http://www.knack.be/nieuws/wereld/zeker-41-doden-bij-aanslagen-in-frankrijk-tunesie-en-koeweit/live-normal-582045.html?lastUpdated=1435323104#liveBlog

Charles Michel: ‘Strijd tegen radicalisering is strijd van alle democraten’

Charles Michel: ‘Europa moet zich wapenen in de te strijden tegen de barbarij’

OCAD volgt situatie op de voet:

OCAD, het coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse in ons land, evalueert de situatie op de voet. Over eventuele gevolgen voor Belgë na de aanslag in Frankrijk wilde minister Reynders zich nog niet uitspreken. …


Tweede verdachte opgepakt volgens regionale krant

Een tweede verdachte van de aanslag in Saint-Quentin Fallavier is opgepakt, zo heeft de Franse krant Le Dauphiné Libéré op haar website gemeld. Het zou gaan om de bestuurder van een Ford Fusion die vrijdagmorgen heen en weer reed voor de fabriek waar de aanslag werd gepleegd. Eerder werd beweerd dat de tweede dader zou zijn omgekomen, maar dat nieuws zou dus niet correct zijn.

Identiteit onthoofde man bekend

De identiteit van de onthoofde man uit Frankrijk is bekend gemaakt. Het zou gaan om een chauffeur van een transportbedrijf, die bij de gasfabriek kwam leveren. …

http://www.knack.be/nieuws/wereld/zeker-41-doden-bij-aanslagen-in-frankrijk-tunesie-en-koeweit/live-normal-582045.html?lastUpdated=1435323104#liveBlog

Lees en volg ook Live op La Libre:

http://www.lalibre.be/actu/international/attentat-terroriste-en-france-l-homme-neutralise-par-un-pompier-avait-ete-fiche-pour-radicalisation-direct-558d16563570c3a65a4c4fbaKnack / La Libre – foto: Politie en brandweerlui beveiligen ingang Air Products – Frankrijk [Belga Image]