Op de foto: vlnr. Philippe Markiewicz (CCIB), Julien Klener, Serge Rozen (CCOJB), Minister Koen Geens, Raphael Werner (FJO), en David Braun (FJO)Op initiatief van het Forum der Joodse Organisaties, heeft minister van Justitie Koen Geens op dinsdag 28 april 2015 een delegatie van de Joodse gemeenschap van België op zijn kabinet ontvangen.

De leden van de delegatie wensten hun bezorgdheid over de toename aan antisemitische feiten in België met de minister te delen.

De delegatie van de Joodse gemeenschap was samengesteld uit de HH. Philippe Markiewicz, voorzitter van het Centraal Israëlitisch Consistorie van België; Serge Rozen, voorzitter van het CCOJB; en Raphael Werner, voorzitter van FORUM der Joodse Organisaties.
Baron Julien Klener, Oud-voorzitter van de Centraal Israëlitisch Consistorie van België en Meester David Braun, woordvoerder van het Forum, maakten ook deel uit van de delegatie.

Het onderhoud vond plaats in een klimaat van grote openheid en was uiterst constructief. De minister nam de bezorgdheid zeer ernstig en gaf aan de nodige stappen te zullen ondernemen.


A l’initiative du FORUM der Joodse Organisaties, le ministre de la Justice Koen Geens a reçu ce 28 avril 2015 une délégation de la Communauté Juive de Belgique qui lui a fait part de ces préoccupations concernant les actes d’antisémitisme en Belgique.

L’entretien s’est déroulé dans un climat de grande ouverture.

La délégation de la Communauté Juive était composée de Philippe Markiewicz, président du Consistoire Central Israélite de Belgique; de Serge Rozen, président du CCOJB; et de Raphael Werner, président du FORUM der Joodse Organisaties.

Le Baron Klener, ancien président du Consistoire Central Israélite de Belgique et Mtre David Braun, porte-parole du FORUM, faisaient également partie de la délégation.FJO – Op de foto: vlnr. Philippe Markiewicz (CCIB), Julien Klener, Serge Rozen (CCOJB), Minister Koen Geens, Raphael Werner (FJO), en David Braun (FJO)