Ingevolge de talrijke gesprekken met de vertegenwoordigers van de Joodse Gemeenschap van België, zijnde het FORUM der Joodse Organisaties, het CCOJB en het Consistorie (CCIB), met de Eerste minister Charles Michel en de minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon over de beveiliging van de Joodse burgers en gebouwen werd recentelijk door Eerste minister Michel beloofd aan de Joodse Gemeenschap om de structurele veiligheid van Joodse gebouwen en instellingen te subsidiëren.

Het FORUM der Joodse Organisaties, is verheugd dat dit nieuws thans publiek bevestigd werd in een interview van de Eerste minister aan de journalisten van Joods Actueel dhr. Michael Freilich en hoofdredacteur Terry Davids.

Gerelateerde artikels:

https://fjo.be//nieuws/875/Vertegenwoordigers-van-de-Joodse-Gemeenschap-van-Belgie-ontvangen-op-kabinet-van-de-Premier

https://fjo.be//nieuws/917/De-veiligheid-van-de-Joodse-gemeenschap-van-Belgie

 FJO – foto: de Vertegenwoordigers van de Joodse Gemeenschap van België ontvangen op kabinet van de Premier (rechts Raphael Werner en Eli Ringer naast de Premier) Nov. 2014