Negev - single tree“Wees solidair met de milieu-organisatie KKL en plant met het FORUM een boom in een nieuw bos in de Negev”.

Na de betreurenswaardige commentaren en de verregaande kritiek op prins Laurent, omdat hij een boom in Israël plantte,  wenst het FORUMte reageren met een positieve actie.
De pogingen van sommigen om zowel Israël als het KKL in een slecht daglicht te plaatsen kenmerkten zich immers door een uitgesproken negatieve motivatie.
Zelfs de goede zorg voor de leefomgeving speelde plots geen rol van betekenis meer.

Daarom wil het FORUM daar de sympathie van de Belgische burgers tegenover stellen door het aanplanten van een nieuw bos in Israël. …

 


De Negev
Het idee is om het nieuwe bos te planten in de buurt van Beer-Sheva, de hoofdstad van de Negevwoestijn, in het zuiden van Israël.
Het zal gewoonweg verrukkelijk zijn om dit bos als een  groene oase  te zien ontstaan
in het midden van de woestijn!
Naamgeving
Oorspronkelijke werd eraan gedacht om het bos “Belgica” te noemen maar ondertussen bereikte ons de suggestie om het de naam van onze nieuwe koning te geven.
Het FORUM verwelkomt echter elke andere suggestie die u aan ons overmaakt.
1000 Bomen
Wij rekenen op jullie medewerking om het success van dit project te garanderen. Een bos bestaat uit minstens 1000 bomen, wij hopen dat u vrijgevig zal zijn om het bos zo groot mogelijk te maken.
Laat ons weten hoeveel u zal bijdragen*.
Plant, plant, plant… of beter gezegd, betuig uw solidariteit, het FORUM plant met U!
Antwoord ons vóór 21 juli per e-mail fjo@fjo.be of
sms ons naar het nummer +32 494 545 040
 
*1 boom = 10€

Alvast bedankt,
Forum der Joodse Organisaties

Plant a tree