Hans Knoop in Israel tijdens de opnamesElke zondagavond 6 weken lang om 18.55 vanaf 30 juni – de 6-delige documentaire –“Israel 65 jaar geliefd en gehaat” op Ned2 omroep MAX:

Frits Barend en Hans Knoop (FJO) ontvangen gasten met als vraag “Is Israel nu echt het kwaad van de wereld?”

Foto van de eerste uitzending: Opname met Generaal Van Uhm (oud commandant der Nederlandse strijdkrachten) op de Golan.
De uitzending met Gen. Van Uhm (die een zoon verloor tijdens een vredesmissie in Afghanistan) is de eerste van een serie van zes met wekelijks een andere gast!


Documentaire: Ter gelegenheid van het 65-jarig bestaan van de staat Israël zendt MAX vanaf zondag 30 juni zes weken lang het nieuwe programma Israël 65 jaar, geliefd en gehaat uit op 18.55 uur op NED 2. Journalisten Frits Barend en Hans Knoop reizen samen met hun bijzondere gasten af naar verschillende plekken in Israël en laten hen kennismaken met Israëlische collega’s. Samen stellen ze zichzelf en de kijker telkens de vraag waarom de Joodse staat de laatste jaren meer gehaat dan geliefd is.

Presentators Fitz Barend & Hans Knoop

Op de foto: Presentator Frits Barend met presentator Hans Knoop bezoeken met Generaal Van Uhm het fort in Latroen dat als pantsermuseum dienst doet

Opmerking: op sommige websites staat de eerste aflevering op 14 juli, maar het gaat reeds van start op 30 juni 2013 http://www.deperslijst.com/persberichten/4704/aangepast-persbericht-aangepast-tijdstip-isra%C3%ABl-65-jaar-geliefd-en-gehaat.html

Eerst gepubliceerd op 17-06-2013.Ned2 (Omroep MAX)