Vorige Terug Volgende
maandag 12 jan 2015

De veiligheid van de Joodse gemeenschap van België

  Print deze pagina     Stuur dit link naar een vriend

Politie beveiliging (illustr.)De veiligheid van de Joodse gemeenschap is voor het Forum der Joodse Organisaties een prioriteit.

De leden van het bestuur kennen reeds een jarenlange nauwe samenwerking met zowel de federale als de regionale autoriteiten en deze verzekeren dat er bij verhoogde dreiging extra beveiligingsmaatregelen worden ingevoerd om de veiligheid van de Joodse gemeenschap beter te garanderen.

Naar aanleiding van de recente terreuraanvallen in Parijs werden uiteraard onmiddellijk de nodige maatregelen getroffen. Uiteraard kan het FORUM dit niet publiceren daar de bevoegde autoriteiten ons verzoeken om hierover zo weinig mogelijk details vrij te geven.

Daniel Werner, woordvoerder en lid van het bestuur van het FORUM, heeft hierover vandaag wat extra uitleg gegeven voor het VRT Journaal (Video)

Het Forum der Joodse Organisaties waardeert de betrokkenheid van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, de Burgemeester en de Korpschef van Antwerpen met betrekking tot de veiligheid van de Joodse gemeenschap.
Bron:  FJO - foto: Politie beveiliging (illustr.)

Vorige Terug Volgende